Laboratuvar, hassas analiz, tıp (oto analizo?r, sterilizasyon vs. ) , araştırma, yarı iletken, kalite kontrol, endüstriyel uygulamalar, hassas yıkama cam fabrikaları, forklift kullanıcıları, akülü araç kullanıcıları, kozmetik ve deterjan üreticileri vb. amaçlarına uygundur. İnsan müdahalesine gerek kalmadan otomatik olarak çalışmaktadır. İstenilen tonajda uygulanabilen yeni nesil saf su cihazımızın tankının içindeki şamandıra su azaldıkça otomatik olarak devreye girmektedir. 220 Volt şebeke elektriği ile çalışır. Saf su üretimi için özel olarak tasarlanmış ve tek parçadan oluşmaktadır.
- Günde 5 ton üretim kapasitesi
- Giriş suyunun pH seviyesini 1 derece aşağı çeker.
- Suyun iletkenliğini sıfıra indirir.
- Şebeke suyu için dizayn edilmiştir.
1. Aşama Ön Filtre
Suyla temasa geçen ilk filtre 5 mikron gözenek özelliğine sahiptir ve çamur, pas, asbest gibi tortuları tutarak suyu berrak bir hale getirir.
2. Aşama Aktif Karbon Blok Filtre
Tüm kimyasal maddeleri arıtır.
3. Aşama Membran Filtre
Membran, dünyada sadece birkaç dev kimya firmasının üretebildiği 3 kat kompozit polyamidden oluşan, ileri teknoloji bir filtredir. Filtreye gelen basınçlı su, gözenekleri milimetrenin milyonda birinden çok daha küçük olandan geçerek en düşük molekül düzeyinde filtre edilir. Bu işlem sırasında suda bulunabilecek zararlı karışımların ve mikropların tamamı dışarı atılır.
Sudaki çözünmüş madde miktarı (TDS) ortalama % 90 düşürülerek, suyun özü elde edilir.
Bilinen en küçük virüs membran gözeneğinden 20 kat daha büyüktür ve asla geçemez.
4. Saflaştırıcı Filtre
Bu aşamada, membran filtreden ayrıştırılarak saf haline gelen su ultra saf hale ulaşır.